Smaken

Taartsoorten en vullingen

Hieronder vind u een overzicht van de smaken die wij maken. Al onze taarten worden ambachtelijk vervaardigd, naar eigen recept.

Standaard worden de taarten gemaakt op basis van biscuit, maar wij hebben ook diverse cake soorten in het assortiment. Alle taarten worden gevuld met een Swiss meringue buttercream eventueel aangevuld met een confitures. Standaard worden de taarten afgesmeerd met witte chocolade ganache, maar puur of melk is ook mogelijk. De afwerking bestaat uit en dunne laag kwaliteitsfondant.

Bij ons kunt u ook terecht voor koemelkvrije taarten en veganistische taarten. Graag willen wij u verzoeken dit aan te geven bij uw offerteaanvraag. Met gluten en notenallergie├źn kunnen wij helaas geen rekening houden.

taartbodems

  • vanillebiscuit
  • chocoladebiscuit
  • vanillecake
  • citroencake
  • chocoladecake
  • redvelvet cake

Swiss meringue buttercream

  • vanille
  • aardbei
  • framboos
  • citroen
  • limoen
  • banaan
  • mango
  • cocos
  • sinaasappel
  • kers
  • bosbes
  • champagne
  • chocolate chip cookie
  • oreo
  • nutella
  • caramel
  • tiramisu
  • pistache

confitures e.d.

  • aardbei
  • framboos
  • bosbes
  • kers
  • abrikoos
  • bosvruchten
  • ananas
  • vijg
  • lemoncurd

 

error: Deze plaatjes zijn van mij!
Scroll to Top